4 april 2013

Wees er snel bij!
Stampin' UP! heeft vandaag laten weten dat zij haar kleuren families zal veranderen met ingang vanaf de volgende catalogus. Dit houdt tevens in dat de voorraad van de "oude" families niet meer geproduceerd zullen worden en dat het alleen nog maar uit voorraad geleverd kan worden. OP = OP

Mocht je daarom nog bepaalde kleuren willen bestellen, wacht er niet te lang mee. Neem dan z.s.m. contact met me op.

Maar welke kleuren gaan er dan uit? En hoe komen de kleuren families er dan uit te zien?
Onderstaand schema toont de nieuwe kleuren families aan. Discontinued zijn de kleuren die helemaal uit  het assortiment van Stampin' UP! verdwijnen, dus let vooral op deze kleuren wil je ze nog hebben.
Verder is goed zichtbaar dat bijna alle IN colors van 2011-2013 aan de Subtles familie zijn toegevoegd en is bijvoorbeeld Rose Red verhuisd van Subtles naar Regals. De kleuren Blushing Bride, Pear Pizzazz, Bermuda Bay, Soft Sky en Crushed Curry zijn zelfs IN colors van paar jaar geleden die SU! weer heeft ingevoerd. Smoky Slate is toegevoegd aan de Neutrals is een hele nieuwe kleur.
Maarrrrrrr er is nog meer!
Ook heeft SU! vandaag aangekondigd dat zowel de Watercolor Wonder Crayons en Watercolor Pencils uit het assortiment gaan.

Ook hiervoor geldt nu de regel OP = OP, wil je ze nog hebben, moet je opschieten.

Heel wat veranderingen zo te zien alweer voor de nieuwe catalogus, ik kijk er nu al naar uit! Voor vragen kun je me altijd mailen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten