3 juni 2013

Minder leuk nieuws helaas


Hoi allemaal,

Zoals gemerkt is het hier de afgelopen tijd aardig rustig op mijn blog, ik heb ook geen kaarten meer gemaakt, heb echt helemaal niks kunnen doen. Vorige week zaterdag 25 mei ben ik 's avonds opgebeld door iemand die ik niet kende dat mijn vriend een ernstig motor ongeluk heeft gehad, maar kon mij verder niks vertellen over zijn toedracht en verwondingen.

Na veel heen en weer bellen ook met mijn schoonfamilie (ja, die moest ik inlichten en ik wist niet eens of mijn vriend buiten levensgevaar was) is er contact gelegd met het ziekenhuis in Duitsland waar hij is binnen gebracht, hij kreeg direct een spoedoperatie en konden pas na een uur weer bellen om verder te horen wat hij allemaal had. Gelukkig was hij buiten levensgevaar en heb hem 's avonds zelfs nog even aan de telefoon gehad, wauw!

Zondagmorgen 26 mei ben ik om 8 uur 's ochtends samen met mijn schoonouders vertrokken naar Duitsland en ben pas gisteren thuis gekomen, al met al ben ik een week in Duitsland geweest.

Met schoonmoeders op ziekenbezoek in Duitsland


Helaas ligt mijn vriend nog steeds in het Duitse ziekenhuis, de Duitsers nemen weinig initiatief om hem richting Nederland te krijgen. Het Deventer ziekenhuis heeft al akkoord gegeven evenals de verzekering, maar de medische gegevens moeten door gestuurd worden en dat doen ze niet buiten de kantoor uren om. Heb vanochtend begrepen dat de arts nu de medische gegevens wel zou door sturen :)

Kort en krachtig gezegd, mijn vriend heeft in een haarspeldbocht het ongeluk gehad, hij kwam per ongeluk op de verkeerde weghelft en heeft een auto kunnen ontwijken, daarna is hij tegen een stoep gekomen en is gelanceerd en met zijn lichaam weer onder een auto gekomen omdat hij weer op verkeerde kant van de weg kwam. De motor is helemaal tegen de vangrail aangeschoven.

Zijn motor na het ongeluk
Hij heeft zijn rechterheup op 2 plaatsen gebroken, zijn ribben aan de rechterkant zijn allemaal gebroken, zijn linker schouder is zwaar gekneusd, longen zijn ook een aandachtspuntje, zijn lever heeft een klap gehad, en er was sprake van een bloedprop maar daar hebben we niks meer van gehoord dus dat zal wel goed zijn.

Al met al, dit was mijn week, dus ik kan nu beterschapskaartjes gaan maken hihi... Nu hopen dat hij morgen thuis (Deventer ziekenhuis) kan komen.

De volgende keer plaats ik gewoon weer SU! gerelateerde artikelen hoor, maar moest dit even kwijt!

6 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat heftig...
  :-(
  Gelukkig is het niet ernstiger afgelopen en kan dit genezen!
  (spreek helaas uit eigen ervaring, maar dit terzijde)

  Ik wens jullie heel veel sterkte en je vriend veel beterschap!
  Hou vol!

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat is heftig zeg. Logisch dat je even genoeg aan jezelf en je vriend hebt. Sterkte en wens hem maar beterschap. Ik hoop voor jou dat hij snel gereparieerd mag worden naar Deventer. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schrijf het maar lekker van je af hoor, dat helpt! Je hebt heel wat meegemaakt afgelopen week! Hierbij nogmaals, dat ik hoop dat hij snel in Deventer komt! Xx Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat heftig allemaal...wat zal je geschrokken zijn en ook de familie natuurlijk. Ik wens je veel sterkte en een voorspoedig herstel van je vriend.
  Hou je haaks meis!
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat is wel even een heftig verhaal. Heel logisch dat je dan even niet geknutseld hebt... Jeetje! En wat een verwondingen. Ik hoop dat hij inmiddels als in Deventer is en dat hij snel opknapt. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Chantal, wat een schrik voor jullie. Hopelijk kan hij snel naar eigen land of zelfs naar huis, waar het toch altijd nog het fijnste is om te herstellen, maar zekerheid voor alles is goed. Ik wens je/jullie veel sterkte en vooral: beterschap. Neem de tijd voor gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen