12 april 2014

De 'Magic Card' die geen 'Magic Card' werd...

Ken je die twee (Krista en ik) die een 'Magic Card' gingen maken? Nou... die maakten hem niet haha.

Vorige week heb ik heel de dag bij Krista geknutseld, heel gezellig natuurlijk... en waarschijnlijk ook net iets te gezellig want van wat wij wilden maken (een Magic Card dus) is er niks van terecht gekomen.

Een Magic Card is een kaart waarbij je de afbeelding (stempel) uit de kaart kan halen en dat ineens is ingekleurd en als je het terug in de kaart stopt is de afbeelding weer zwart wit. Huh?! Ja... een echt Magic Card dus haha.

Na een uurtje knutselen en beppen komen we erachter dat we een 'bold' stempel hebben gebruikt en dat je dus een 'inkleur' stempel nodig hebt voor deze techniek. Wat ook vrij logisch is haha, en we hadden al paar keer iets verpest met stempelen en ook  hadden we al een paar keer nieuw papier moeten snijden. Dus de laatste ontdekking met de stempel was de druppel dat we er maar mee stopte. Kris gooide de kaart regelrecht in de prullenbak, maar ik ging nog even door met wat ik wel had gemaakt..

Dus aanschouw mijn mislukte Magic Card hihi...
Zie je hoe leuk ik de bold stempel al had ingekleurd? *lol*
Het is een CAS kaartje geworden met niet teveel poespas, ik vond het prima genoeg! (Want veel zin had ik niet meer die dag haha)

Gebruikte items:

Bedankt voor je bezoekje! X

3 opmerkingen: