5 april 2014

Swaps Creative Tour!

Hoi,

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik wat van mij heb laten horen, en hier heb ik ook wel een reden voor. Ik ben momenteel niet heel erg bezig met knutselen, mijn hoofd staat er niet zo naar. Ben nog wel fanatiek bezig op het internet met alles wat Stampin' Up! gerelateerd is maar zelf komt er niks uit mijn handen. De reden hiervoor is dat ik ga verhuizen (samenwonen!!), en ik met mijn hoofd bij het appartement zit met de daarbij horende meubels en alle toeters en bellen. Een heel appartement inrichten op mijn smaak, jaaaa leuk!!

Ik krijg nu ook mijn eigen SU! kamer (en dat is geen klein kamertje, hihi) dus ik ben daar ook al helemaal van in de wolken. Over 2 weken krijgen wij de sleutel en er moet nog flink geklust worden, dus dan heb ik straks ook geen tijd om te freubelen. Of ik het erg vind? Nee. Maar mijn blog en al mijn SU! activiteiten komen daardoor even op 'pauze' te staan, om straks in mijn eigen SU! kamer verder te knallen met SU!.

Gisteren ben ik wel naar de Creative Tour geweest in Houten. (Na eerst heel de dag te hebben gefreubeld bij Krista thuis, gezellie!) Dat is een bijeenkomst georganiseerd door SU! voor alle demonstratrices voor de laatste nieuwtjes enzovoort. Dat is een heel gezellig gebeuren, je ziet elkaar weer en dan is er ook weer tijd om te swappen.

Ik had nog wat swaps over van de NL Demo dag en die heb ik meegenomen.. Ik heb met gebruik van de Petite Petals allemaal ringetjes gemaakt. Ik vond ze wel heel schattig, en het idee best leuk toch?!

Op z'n Amerikaans: Isn't it cuuuuuute? (lol)
Ook heb ik nog 30 tal swaps gemaakt speciaal voor dit event. Allemaal doosjes voorzien van een lekker rittersport chocolade binnenin.


Ik vond het reuze gezellig, en heb een heerlijke dag gehad samen met mijn SU! vriendinnen Krista en Mariska. Jullie zijn toppertjes <3! Ik kwam gisteravond heel laat thuis, om vervolgens een brakke en korte nacht te hebben omdat de wekker ook weer vroeg ging omdat ik heel de dag moest werken vandaag. Ja, ik ben moe terwijl ik dit typ en zoek zomenteen al mijn nest op... morgen weer werken, hiep hoi! Tja, moet toch ergens mijn eigen appartement van betalen hihi..

Bedankt voor het kijken en misschien tot gauw.

Liefs xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten