7 juni 2015

Spelen met Stampin' Up! nieuwste producten

Hoi allemaal!

2 juni is de nieuwe catalogus ingegaan en afgelopen vrijdag kreeg ik mijn nieuwe spulletjes in huis. Ik heb afgelopen week veel ochtend diensten gewerkt, (lees 4:30 uur op staan en werken tot 14:30 zonder pauze) en dat brak mij best wel op. Maar hoe moe ik ook was vrijdag, ik moest en zou aan de slag met mijn nieuwe spullen. Ook al wist ik dat ik nog veel moest doen, o.a. het huis aan kant maken, voorbereidingen voor mijn verjaardagsfeest de dag erna (gisteren dus), maar dat kon de pret niet drukken hihi.

Stampin' Up! heeft eindelijk 'dikke' Whisper White papier in hun assortiment, ideaal om het papier als basis cardstock te gebruiken voor een kaart zonder dat deze gauw omvalt zoals bij de 'normale' Whisper White papier. Dit papier heb ik direct gebruikt samen met mijn nieuwe favoriete stempelset 'Awesomely Artistic'. Ik ben in eerste gevallen voor de bloemetjes stempel (Op de kaart links in het zwart gestempeld), maar de spetters die erbij zitten doen me denken aan m'n jeugdliefde 'Gorgeous Grunge'.
Ik heb in neutrale kleuren gewerkt, zwart, wit en Crumb Cake. Samen met de nieuwe super gave embellishments 'Thanks' een 3D groet ook verkrijgbaar in 'Congrats' en 'Celebrate'. En uiteraard kon een strookje glitter niet ontbreken, dat snap je toch wel ;)

Gebruikte items:


Bij het volgende kaartje heb ik ook weer gebruikt gemaakt van 'Awesomely Artistic', bereid je alvast maar voor want ik ben er bang voor dat je dit setje nog vaak terug zult zien hier. Maar dit maal in combinatie met een andere super gaaf setje stempels + framelits 'Watercolor Wings'. Dit setje werkt super in combinatie met de 'Butterflies Thinlits Dies'.

Voor dit kaartje heb ik nog de Neutrals White papier gebruikt, dat helaas niet meer verkrijgbaar is via Stampin' Up! samen met een strookje Neutrals DSP links (helaas kan ik deze op de één of andere manier nog niet toevoegen aan de gebruikte items lijst).

Gebruikte items:


Hebben jullie al een bestelling gedaan en/of een verlang lijstje gemaakt?

Ik ga in elk geval vandaag mijn huis opruimen en schoonmaken na gisteren, nog eenmaal een taart halen voor mijn werk morgen (want morgen ben ik echt jarig ;) ) en hopelijk straks nog mijn blog updaten en nog even aan de knutsel. Ik wens jullie allen een fijne dag! X

4 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig mooie kaarten heb je weer gemaakt! En inderdaad is het een geweldige mooie stempelset! Fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave kaarten Chantal.
    Ik hoop dat mijn doos ook gauw komt.
    Eveline.

    BeantwoordenVerwijderen