10 juni 2015

Thanks for your kindness

Hoi hoi,

Ben gisteravond aan de slag gegaan met weer een nieuw setje, want ik heb verder helemaal geen Stampin' Up! spullen ;) Moet eerlijk bekennen dat dit kaartje voor mijn doen heel druk is, maar ik er wel tevreden over. Ik heb trouwens stiekem een retired item gebruikt, zie je de groene blaadjes? Dat is een oude sizzlits van Stampin' Up!.

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van 'Garden in Bloom', een super leuk stempelsetje die je op een heleboel manieren kan gebruiken. Voor mijn kaart heb ik het als achtergrond gebruikt in 5 verschillende kleuren met daarover vellum cardstock om de achtergrond minder 'hard' te laten lijken.

Zoals je ziet heb ik de bold stempels gebruikt voor de achtergrond en de stempels met de lijnen 'omtrek' van de bloemen gebruikt als achtergrond op het vellum onder het uitgestanste paarse cardstock. In een andere kleur paars heb ik de tekst 'thanks' uitgestanst, een super gaaf nieuw setje wat ook in 'hello' en 'cheers' komt.

Gebruikte items:

Zijn jullie al aan de slag geweest met de nieuwe spullen? Mocht je dit lezen en heb je interesse in de spullen van Stampin' Up!? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Hallo, Chantel!!!
    Ek is van Suid-Afrika en ek het by jou blog uitgekom via Pinterest. Ek het nou so lekker rondgekyk na al jou pragtige kaartjie en sommer lekker lank hier gekuier!!! Ek hou so baie van jou werk en het so pas jou nuutste volgeling geword!!!!! Ek sien uit daarna om in die toekoms al jou lieflike kaartjies te kan geniet!!!!
    Baie groete, Petra XX

    BeantwoordenVerwijderen