6 augustus 2015

Watercolor Wishes Card Kit!

Hoi,

Ik ben een tijdje op vakantie geweest, en omdat wij sinds kort een puppy hebben, zijn we op een camping gaan staan ergens in Nederland. (We hadden grote plannen om iets avontuurlijks te doen in het buitenland, maar een pup stond iets hoger op onze verlanglijst). Vandaar dat ik een geweldige kit heb meegenomen van Stampin' Up! om mee te knutselen in de caravan. Zoals de titel van dit bericht ook al heeft verklapt gaat het om de 'Watercolor Wishes Card Kit'. Echt een super geweldige set, en zeker ideaal voor beginnende stempelaars die nog weinig stempelspullen hebben en handig voor mensen zoals ik om niet alles mee te hoeven nemen op vakantie, hihi ;).

Onderstaande kaarten zijn de kaarten die ik heb gemaakt met de kit, alleen zijn mijn kaarten naar eigen inzicht en dus anders dan de voorbeeldkaarten uit de kit.Deze kit biedt je namelijk 20 verschillende kaarten aan die je kan maken, compleet met (komt ie hoor!) een geweldige stempelset 'Watercolor Wishes' die overigens alleen in deze kit verkrijgbaar is en niet los is te bestellen.

Is die niet geweldig? Ik ben helemaal verliefd op dit stempelsetje!

Verder zit erbij: alle embellishments van papieren 'die cuts' tot bloemen, sequins, houten versieringen, banners, rol washi tape, Stampin' Dimensionals (lijm), clear block (waar je de stempels aan hecht om te stempelen), 20 kaarten om te maken met bijpassende enveloppen, en zelfs twee inktpads in de kleuren Night of Navy en Watermelon Wonder. Het enige dat je zelf eventueel nog erbij moet pakken is een schaar en/of vloeibaar lijm.

Dat is toch gaaf? Er zit een prijskaartje aan vast van 42,50 euro, MAAR dan heb je én kwaliteit voor je geld én je kunt gelijk aan de slag met heel veel kaarten! (Je bent voorzien van alle spullen en je houdt ook blijvende spullen over zoals de stempelset, inktpads enz.).

Nieuwsgierig geworden naar welke kaarten je kan maken met de kit? Onderstaande foto laat zien wat de 'originele' kaarten zijn in de kit. Alles wat je hiervoor nodig hebt zit hierin. Let op, ik heb bij mijn kaarten andere items gebruikt die niet uit de kit komen.


Mocht je interesse hebben in de kit, je kan een bestelling doormailen naar loveforstamping@outlook.com, of je kan een online bestelling doen in mijn webshop!

Bedankt voor jullie bezoekje! XShop jouw Stampin' Up! producten nu online!

2 opmerkingen:

  1. Leuke kaarten zijn het geworden, Chantal! De kit staat ook op mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen