30 januari 2016

Time to say Goodbye!

Hoi!

Helaas heb ik  vandaag verdrietig nieuws voor jullie. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Jammer genoeg is het laatste moment aangebroken, dit is de allerlaatste challenge van SU-per Challenges.

Zoals jullie misschien wel weten, beheren Krista en ik deze challenge blog. Na eigenlijk een vrij kort overleg waren we het erover uit dat het voor ons beide niet meer haalbaar was. Het vergt onwijs veel energie om een challenge blog bij te houden, denk aan challenges verzinnen en afbeeldingen erbij maken, schaduwblog bijhouden ervoor, projecten maken voor de uitdagingen, bijhouden van de website, blogposts maken, winnaars uitkiezen, reacties achterlaten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het plezier is ons de laatste tijd een beetje ontgaan en ik wilde me meer gaan richten op mijn eigen blog/facebook en op het Artisan Design Team. Binnenkort komt er ook een mini bloghop van de SU-Sisters hier op mijn blog, dus ik blijf bij dergelijke dingen wel betrokken zonder het te 'moeten'.

Ik heb SU-per Challenges jaren met plezier gedaan, eerst als Design Team member en de laatste twee jaar als beheerder samen met Krista. Hopelijk doen jullie voor deze laatste keer mee met de uitdaging, dat zouden wij in elk geval heel tof vinden!

Voor nu rest mij alleen mijn kaart te laten zien, mijn bedankje aan jullie allemaal.

Mijn eerste 'Shaker' kaart. De sequins die je ziet achter de folie bewegen dus heen en weer als je de kaart beweegt, wat een super leuk effect geeft. Ook besloot ik een aantal sequins en sterren bovenop de kaart te bevestigen, zodat er een aantal toch op een 'vaste' plek zaten. De tekst vind ik zeer toepassend bij het thema. Nogmaals bedankt!

Gebruikte items:


Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer! X

Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

6 opmerkingen:

 1. Prachtig weer Chantal...mooi gedaan. Zit er achter de opening mica...ik kan dat niet goed zien?
  Jammer dat ermee moet gaan stoppen...helaas hebt ik blog pas net ontdekt...ik wist niet van het bestaan af.
  Succes en tot gauw voor mn bestelling.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ellen,

   Er zit geen opening in de kaart naar de sequins. Ik weet niet of je dat bedoelde, kon het niet helemaal begrijpen uit je zin, verder is het een normale kaart waar je aan de binnenkant kan schrijven. Tot horens! X
   Liefs, Chantal

   Verwijderen
 2. Je laatste kaart is prachtig. Mooie kleuren en het shaker gedeelte met de ster en de vulling is heel leuk. Jammer dat jullie het niet meer voor elkaar kregen om alles goed te regelen voor het blog. Er gaat veel tijd in zitten inderdaad en als dat niet meer te combineren valt met andere dingen houdt het helaas op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Miranda,

   Bedankt voor je lieve reactie. Gelukkig zijn er buiten SU-per Challenges om nog heleboel andere leuke challenges ^_^.

   Verwijderen
 3. Een hele leuke shakercard gemaakt, leuk effect met de ster!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen