5 mei 2016

Artisan Design Team Blog Hop !

(For the English readers, there is a translate section on the top of the right sidebar)

Hoi!

Leuk dat jullie een bezoekje brengen aan het Artisan Design Team bloghop. Dit doen wij 1 keer in de 2 weken, maar dat weten de meesten van jullie waarschijnlijk al. Het kan zijn dat je hier begint of gekomen bent via Amy O' Neill. Je kan in beide gevallen onderaan deze post de button gebruiken om door te hoppen!

1 juni gaat de nieuwe catalogus in, en daarvoor ben ik alvast aan de slag gegaan met wat nieuwe spulletjes. Ik heb twee nieuwe In-Color kleuren gebruikt: Dapper Denim en Flirty Flamingo, en deze laatste kleur lijkt wel dezelfde kleur als mijn eigen gemaakte bannertjes op mijn rechter sidebar, lol. De kleuren zien jullie terug in de inkt die ik heb aangebracht met de Aqua Painters en het cardstock waar 'thanks' uit is gestanst.

Op beide kaarten zie je twee achtergrond stempels die komen uit het nieuwe setje 'Playful Backgrounds'. En ook het stempeltje op het bannertje is van een nieuwe set genaamd: 'Thankful Thoughts'.
Is dit ook geen prachtige kleur?
 Gebruikte items: nieuwe producten kunnen helaas nog niet getoond worden.Nemen jullie ook weer een kijkje bij Cindy Schuster? Om naar haar blog te gaan druk op de onderstaande button.

http://nutmegcreations.blogspot.nl/2016/05/artisan-may-1.html

Bedankt voor jullie bezoekje, en graag tot een volgende keer! X
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

7 opmerkingen:

 1. Super mooie kaarten en een geweldige sneak van de nieuwe producten. De kleuren zijn prachtig en de nieuwe achtergrond stempels en teksten zien er ook gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten Chantal...tpp!
  Leuk de nieuwe spulletjes.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great examples using the new In-colors! Your watercoloring is divine!

  BeantwoordenVerwijderen