4 augustus 2016

Artisan Design Team Blog Hop !

(For the English readers, there is a translate section on the top of the right sidebar)

Hoi allemaal,

Welkom bij weer een nieuwe Blog Hop van het Artisan Design Team van Stampin' Up!. Eergisteren hebben jullie kunnen genieten van onze extra Blog Hop 'Thoughtful Branches', maar ook de normale standaard hops zoals jullie van ons gewend zijn gaan gewoon door!

Het kan zijn dat je hier bent gekomen via Amy O 'Neill of dat je hier net pas begint. In beide gevallen kun je onderaan op de button klikken om door te hoppen naar Cindy Schuster.

Voor deze keer besloot ik om weer een 12" x 12" inch layout te maken. Dit formaat past perfect in de Striped Project Life Album, welke jullie wellicht wel hebben gezien in één van mijn vorige artikelen.
Uiteraard besloot ik om weer foto's te gebruiken van Barrie, mijn hondje, mijn allesje. Aangezien ik nog geen kinderen heb, en ik altijd heb gezegd dat Project Life niets voor mij is omdat ik dan foto's van mijn kinderen wil gaan gebruiken, oefen ik alvast met foto's van Barrie hihi ;)
Voor deze layout heb ik Whisper White 12" x 12" inch papier gebruikt met daarop een laag Watermelon Wonder Envelope Paper met daarop een laag Fabulous Foil Designer Acetate. Wat een geweldige folie vind ik dat, en de stipjes geven zo'n leuk effect. De zijkanten zijn met de prikpen bewerkt om zo een leuk randje te creëren.
Ook achter de foto's van Barrie heb ik een spetter effect gecreëerd. Met normaal inkt kan je niet stempelen op folie, dat veeg je er zo af. Maar met Stazon inkt blijft dit gegarandeerd zitten.
Verder heb ik vrijwel alleen maar gebruik gemaakt van de 'Sunshine Sayings' stempelset met de bijpassende 'Sunshine Wishes' thinlits. Toch wel één van mijn favorieten uit deze catalogus. Ik had nog niet echt de tijd gehad om deze set te gebruiken, maar oh boy! wat vind ik deze set gaaf!
  
Gebruikte items:

Vergeten jullie niet door te hoppen naar Cindy Schuster? Klik op de button om haar blog te bezoeken.
http://nutmegcreations.blogspot.nl/2016/08/artisan-august-1.html

Heel erg bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer! X
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

1 opmerking: