15 september 2016

Artisan Design Team Bloghop Sept 2

(For the English readers, there is a translate section on the top of the right sidebar)

Hoi!

Welkom bij weer een nieuwe blog hop van het Artisan Design Team van Stampin' Up!. Het kan zijn dat je hier gekomen bent via Amy O' Neill, of dat je hier pas begint met de hop. In beide gevallen kun je onderaan via de button door hoppen naar Cindy Schuster.

Voor deze hop ben ik aan de slag gegaan met twee verschillende sets namelijk de 'Thoughtful Banners' en 'Moroccan Nights' in combinatie met de 'Duet Banner' pons. 
Het zijn een drietal kaarten geworden in de kleuren Dapper Denim, Delightful Dijon en Emerald Envy, deze kleuren komen terug zowel in het cardstock, inkt, washi tape, design papier en lint. Iets waar Stampin' Up! bekend om staat is dat alles matcht, en zo ook op deze kaartjes.
Voor de bovenstaande kaart heb ik alle stempels genomen uit de Thoughtful Banners stempelset en deze op één clearblock geplakt, op deze manier krijg je een leuk achtergrond stempeltje, die je doorgaans kan herhalen. Ik heb besloten om dit maar één keer te stempelen.
Af en toe is het best leuk om eens af te wisselen in kleuren, ook al zal ik in eerste instantie deze kleurencombinatie nooit zo snel hebben gekozen, achteraf krijg je echt een 'set' kaarten die goed op elkaar zijn afgestemd.

Gebruikte items:


Bedankt voor jullie bezoekje om mijn blog, en hopelijk graag tot een volgende keer! X

http://nutmegcreations.blogspot.nl/2016/09/artisan-sept-2.html

Vergeten jullie niet door te hoppen om een kijkje bij Cindy Schuster te nemen?
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

2 opmerkingen:

  1. I love how you've arranged all of the elements differently (and beautifully) on these cards!

    BeantwoordenVerwijderen