6 oktober 2016

Artisan Design Team Blog Hop

(For the English readers, there is a translate section on the top of the right sidebar)

Hoi!

Leuk dat je weer een bezoekje brengt aan het Artisan Design Team blog hop van Stampin' Up!. Het kan zijn dat je hier bent gekomen via Amy O' Neill, of dat je hier pas begint. In beide gevallen kan je onderstaande button gebruiken om door te hoppen naar Cindy Schuster!

Het is alweer oktober en dat betekent HALLOWEEN, dit wordt o.a. groots gevierd in Amerika, maar ook slaat het Halloween- feest steeds meer over naar Nederland. En persoonlijk vind ik het wel een heel leuk en grappige festiviteit voor oud en jong. Dus... aan de slag met mijn Halloween spulletjes dan maar ;)

Hiervoor heb ik twee kaarten gemaakt en één doosje, een leuk doosje om natuurlijk snoepgoed in te doen voor de kinderen. Hiervoor heb ik de set 'Jar of Haunts' gebruikt maar alle drie de projecten zijn wel totaal verschillend geworden.
De achtergrond van de bovenstaande kaart heb ik gemaakt met mijn 'Brick Wall' embossing folder in combinatie met een spons. Een beetje bloed op de ramen en een griezelige 'Jack O' Latern' maakt het wel dat het een Halloween gevoel geeft.

Voor alle sets heb ik de 'Laberler Alphabet' stempelset gebruikt. Dit omdat ik eigenlijk niet in het bezit ben van Halloween teksten en je op deze manier toch hele gave op maat gemaakte tekst kan maken.

Het doosje in het bovenstaande project is ook voorzien van -kwaadogende- stempels, dit vond ik wel een leuk om het Halloween effect nog wat sterker te maken.

Gebruikte items:


Vergeten jullie niet een bezoekje te brengen aan Cindy Schuster?

http://nutmegcreations.blogspot.nl/2016/10/artisan-oct-1.html

Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot de volgende keer! X
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten