29 november 2016

Watercolor Workshop 2.0

Hoi!

Vandaag was het weer zover, ik gaf weer een 'Watercolor Workshop' bij mij thuis. Deze heb ik al paar keer eerder gegeven, alleen dan met andere kaarten. Ik heb daar destijds ook een blog post van gemaakt die je *hier* kan bekijken. Daarbij heb ik nu dezelfde basis- technieken behandeld als de vorige keer, zoals je wel kunt zien in mijn andere blog bericht.

Toch wilde ik aan de slag gaan met nieuwe en huidige producten. De vorige kaarten betroffen hier- en daar al retired producten en mijn insteek is altijd te werken met current producten waar men zelf  thuis ook aan de slag mee kan. Tevens zit er ook een Sneak Peek in naar super leuke set uit de nieuwe Spring/Summer Catalogus. (Hint: libellen ;-) )

Dus bij nieuwe kaarten horen een nieuw kleurtje, geen Island Indigo dit keer maar Rich Razzleberry. Kijken jullie mee?!
Dit effect creëer je d.m.v. Aqua Painters, uit de losse hand maak je een mooie 'vlek' die je goed moet zien te blenden voor een mooie overgang.

 Deze techniek is gedaan d.m.v. een window- sheet.

 Stampin' Spritzers en stempels zijn je vriend bij deze techniek !

 Uiteraard komt embossen en inkleuren ook nog aanbod ;)

 En tot slot hebben we een techniek gebruikt door met 'maskers' te werken.

Lijkt het je ook leuk om een workshop bij te wonen? Houd dan mijn blog of Facebook- pagina in de gaten, hier vermeld ik altijd de workshops die ik houd. Dit kan een Watercolor Workshop zijn, maar ook geef ik andere workshops. Je kan ook altijd vrijblijvend informeren, in overleg is veel mogelijk.

Gebruikte items:


Bedankt voor jullie bezoekje en een fijne week nog gewenst! X

Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

1 opmerking: