4 januari 2017

De nieuwe catalogus is uit!

Hoi hoi,

Ten eerste de beste wensen voor jullie allen, maak er een prachtig 2017 van ! Ik ben in ieder geval van plan om er een beter jaar van te maken dan 2016. Creatief gezien heb ik meer vrijheid nu ik niet meer in het Artisan Design Team zit, en hoop daarom ook weer meer te uploaden van mijzelf dan elke keer een blog hop! Hé, dat is gelijk een goed voornemen van 2017 hihi ;)

Tevens is het vandaag 4 januari en dat betekent dat de nieuwe catalogus uit is, whoo!!
In december hield ik een Koffie & Kaart bij mij thuis en daar hebben we al het e.e.a. van de nieuwe producten gebruikt. Ik besloot om aan de gang te gaan met de set 'Lift Me Up' met de daarbij passende Thinlits Dies in combinatie met watercoloring.

Persoonlijk vind ik dit een super gave set met veel mogelijkheden. De set is te vinden op blz.10 van de nieuwe Spring/ Summer catalogus.
Buiten het feit dat er sinds vandaag een nieuwe catalogus is, start ook de Sale-A-Bration periode weer! Dit is bijna een kwartaal lang gratis producten bij elke 60,- euro die je besteed. De producten staan in een aparte catalogus, dus je kunt geheel naar wens iets uitzoeken wat jezelf leuk vindt! Benieuwd?

Druk op de catalogus om het PDF bestand te openen
http://www.stampinyourworld.blogspot.nl/http://www.jolandameurs.blogspot.nl/

Uiteraard is er ook een papieren versie, mocht je deze willen stuur dan een mail naar loveforstamping@outlook.com.

Ik zal jullie niet nog meer vermoeien, en blader gerust de nieuwe catalogus door want daar ben je wel even zoet mee!

Een heel fijne dag gewenst en bedankt voor jullie bezoekje! X

Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten