12 januari 2017

Dragonfly Dreams Party!

Hoi hoi!

Vorige maand had ik een party in Zwolle voor 10 personen, waarbij we aan de slag gingen met het onderstaande project. Ik heb voor dit project inspiratie gehaald uit een vorig project van mijzelf die ik ooit heb gebruikt voor een Koffie & Kaart vorig jaar. Alleen ditmaal in vorm van een kaart en met de nieuwe set Dragonfly Dreams + Thinlits.
De achtergrond van de kaart heb ik gestempeld met de 'Diagonal Stripe' stempelset in de kleur Blushing Bride. Met op dezelfde laag de spetters en de blaadjes uit de Awesomly Artistic stempelset.

Gebruikte items:

Mocht je je afvragen wat een party is, hierbij organiseer jij een 'party' bij jou thuis en nodig je mensen daarvoor uit. Dit houdt in dat er een workshop komt met de prachtige producten van Stampin' Up! bij jou thuis. Tevens is het een mooie manier om kennis te maken en gezellig samen iets leuks te creƫren. Dit kan van alles zijn, denk aan: kaarten, doosjes, slingers enzovoort. Er zijn mogelijkheden om vragen te stellen en aansluitend mag er rond geneusd worden in de catalogus. Als je een party organiseert krijg je van mij een leuk presentje, en afhankelijk van wat jouw gasten bij mij bestellen maak je nog kans op stempelsets van Stampin 'Up! en dat helemaal gratis!

Voor de mogelijkheden kan je vrijblijvend contact met mij opnemen door te bellen of te mailen naar loveforstamping@outlook.com

Voor nu sluit ik af, ik mag zometeen weer een late dienst draaien. Ik wens jullie allen een fijne dag!

Liefs! X
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

2 opmerkingen: