4 maart 2017

Grateful Bunch Party!

Hoi hoi,

Vorige week vrijdag was ik uitgenodigd om bij iemand een Party thuis te geven. Dit is een klein projectje die op locatie wordt gemaakt, en waarbij de gastvrouw haar gasten uitnodigt om deel te nemen. Voor deze keer besloot ik een project te maken met meerdere technieken erin verwerkt. De 'nieuwelingen' vonden dit lastig maar hebben de test goed doorstaan en het smaakte naar meer ;) Wat altijd leuk is om te horen!

De kaart is een mengelmoesje van van alles geworden, meerdere dies, stempels en ponsen. Maar omdat ik de kleuren vrij neutraal heb gehouden en ze ook 'herhaald' heb, is het toch één geheel geworden.
Uiteraard konden de spetters niet ontbreken en de rest van de achtergrond is gedaan met de Sparkle Embossing Folder. Alle onderdelen moesten netjes in elkaar worden geschoven en het is altijd even goed kijken hoe je iets wilt positioneren. Persoonlijk vind ik het een echte voorjaarskaartje geworden ;)

Gebruikte items:


Ook interesse in een party bij je thuis? Neem dan vrijblijvend contact met mij op ! Ik verzorg alles in de regio Deventer binnen een straal van 40 km.

Verder zijn wij net terug van een paar uur met de hond in het bos te hebben gelopen, de rest van de dag puffen wij lekker uit en doen het rustig aan. Hopelijk hebben jullie ook een fijn weekend !

Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer! X
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

1 opmerking:

  1. Wat een geweldig leuke kaart is dit weer Chantal...super gedaan hoor!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen