2 oktober 2017

Embossing Paste techniek + acties!

Hi!

Een poosje geleden hield ik een Embossing Paste workshop, en één van de kaarten die we hadden gemaakt was deze. Deze techniek is gedaan samen in combinatie met embossing powder. Een super makkelijke en mooie techniek voor een elegante kaart.

Doordat de achtergrond al zo aanwezig is, heeft de kaart niet teveel nodig om het op te vullen. Met een paar figuren uitgestanst in de kleuren Calypso Coral en Early Espresso, een lint en een cirkel van van Stitched Shapes Framelits met tekst vult de kaart net genoeg zodat het niet te druk oogt. Want te drukke kaarten daar houd ik niet van! ;)


Gebruikte items:

Tot slot zijn er momenteel ook een aantal acties die lopen bij Stampin' Up!.

Als je in de periode van 1 t/m 31 oktober een bestelling doet krijg je bij aankoop van 3 pakken Designer Series Papier een 4e gratis! Dat is omgerekend ongeveer 15,- euro korting dat je krijgt, en dat is altijd meegenomen toch? Dus wacht daarom niet te lang als je hiervan gebruik wilt maken!


Op 7 oktober a.s. is het 'World Card Making Day', in teken van deze dag heeft Stampin' Up! maar liefst 10 dagen dat je 15% korting krijgt op notitiekaartjes, enveloppen en stempelsets. Hoe gaaf is dat?

Wil je weten op welke sets je allemaal korting kunt krijgen? Klik HIER!
Tevens krijg je bij aanschaf van een Fast Fuse zelfs 2 gratis refills á 9,- euro gratis.

Ik doe zaterdag 7 oktober een bestelling, dus als je gebruik wilt maken van deze acties geef dan voor zaterdag 14:00 uur je bestelling door aan mij. Dit kan middels een privé bericht of op de mail naar loveforstamping@outlook.com

Ik wens jullie een hele fijne week! En tot gauw! xx

Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

1 opmerking: