8 maart 2018

Een nieuwe stap....

Hoi,

Wellicht zoals jullie al kunnen zien, zijn er wat veranderingen op mijn blog. Niet alleen een kleine aanpassing aan mijn layout, maar ook alle informatie over Stampin' Up! is weg. Ik ben namelijk sinds vandaag officieel gestopt als demonstatrice van Stampin' Up!.

Ik begrijp dat er wellicht sommigen van jullie dit misschien niet hadden verwacht maar ik moet eerlijk zijn tegen mijzelf en ik beleef om dit moment weinig plezier in deze functie. Ik ben nu al meer dan 5 jaar demo en het gaat nu beter dan ooit met aantal klanten, bestellingen, workshops en alles wat erbij hoort. Maar dit vergt allemaal tijd en energie die ik er niet meer voor kan opbrengen. Ik had al besloten om geen bestellingen meer thuis te brengen, maar dit geeft mij niet voldoende rust. Ik heb naast Stampin’ Up een baan, volg een studie en andere hobby’s die op dit moment mijn voorkeur krijgen.

Ik wil jullie allen heel erg bedanken voor het vertrouwen de afgelopen 5 jaar. Ik zal altijd creatief bezig blijven, nog steeds kaarten maken en deze blog zal daarbij mijn uitlaatklep zijn evenals mijn facebookpagina en instagram.2 opmerkingen:

  1. Ik snap het helemaal hoor Chantal. Daarom ga ik diezelfde stap nemen per 1 juli. Ik blijf je wel volgen want je bent zo creatief.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I'm sad to hear this, Chantal! But I wish you the best and hope you'll still make pretty things that you can share with us once in a while. Love you!

    BeantwoordenVerwijderen