13 januari 2018

Stamp Stories #1: Inkleuren!

Hoi, (google translate button --->)

Het is al eventjes geleden dat ik een update heb geplaatst op mijn blog, maar vandaag ben ik er weer! En niet zomaar, nee ik ga dit jaar iets heel tofs doen en vandaag is nog maar het begin.

Zoals jullie wellicht wel weten heb ik in het Artisan Design Team gezeten van Stampin' Up!. Dit zijn demonstrators die worden uitgekozen door Stampin' Up! die volgens hen creatief een steentje bijdragen. Naar aanleiding van het Artisan Design Team is er nu Stamp Stories opgericht, een initiatief van oude en huidige teamleden van het Artisan Design Team. Oké, maar wat houdt dat dan in?
Elke maand zullen wij een bloghop houden in een bepaald thema, en we beginnen deze maand met het thema 'Inkleuren'. Onderaan dit bericht vind je de lijst van iedereen die deelneemt binnen Stamp Stories, en ik kan je vertellen het is echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

Voor dit thema heb ik gekozen om aan de slag te gaan met de set 'Color Me Happy', een stempelset die speciaal is ontworpen voor bij de nieuwe blends. Ik besloot daarom ook aan de slag te gaan met de nieuwe blends, die tegenwoordig komen in een donkere en een lichtere marker.

Na even kleuren, alles uitknippen ( wat op zich zelf ook een aardig werkje is), is dit het eind resultaat geworden!

Gebruikte items:

Vergeet je niet de andere dames ook een bezoekje te brengen?

Chantal de Kaste: Je bent hier!
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

4 opmerkingen:

 1. Hallo Chantal eine wunderschöne Karte! Sowohl Farbkombination als auch das Layout gefallen mir super gut! Liebe Grüße Maike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Chantal,
  Ik weet niet hoe lang ik je blog volg, maar je weet het, ik ben dol op je werk! Daarom ben ik heel blij dat we nu een gezamenlijk project hebben ❤️
  Je kaart vandaag is erg leuk! Ik vind het echt leuk!
  XO
  Sylwia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk..dat jullie verder gaan met elkaar...op deze manier..ik ga hoppen...
  Prachtige kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I spent all your year on the team, I was so happy to know that we were going to jump together this year! And I'm not disappointed, we find all your style in this map (and the color set Happiness is decidedly so pretty)

  BeantwoordenVerwijderen