10 februari 2018

Stamp Stories #2 schets

Hoi, (google translate button --->)


Zoals jullie wellicht wel weten heb ik in het Artisan Design Team gezeten van Stampin' Up!. Dit zijn demonstrators die worden uitgekozen door Stampin' Up! die volgens hen creatief een steentje bijdragen. Naar aanleiding van het Artisan Design Team is er nu Stamp Stories opgericht, een initiatief van oude en huidige teamleden van het Artisan Design Team. Oké, maar wat houdt dat dan in?
Elke maand zullen wij een bloghop houden in een bepaald thema, en deze maand staat het thema 'Schets' centraal. Onderaan dit bericht vind je de lijst van iedereen die deelneemt binnen Stamp Stories, en ik kan je vertellen het is echt de moeite waard om een kijkje te nemen!
 
Voor deze bloghop ben ik aan de slag gegaan met de set Magical Day! Een set, die ik stiekem leuker vind dan dat ik van te voren had kunnen bedenken. Uit de set heb ik de zeemeermin gebruikt en deze ingekleurd aan de hand van blenderpens.
Tevens heb ik ook nog gebruik gemaakt van de Magical Mates Framelits en de framelits uit de SAB folder: Celebrate You Thinlits.

De schets die is gebruikt voor deze kaart:

Gebruikte items:


Vergeet je niet de andere dames ook een bezoekje te brengen?

Chantal de Kaste: hier ben je nu! 
Shop jouw Stampin' Up! producten nu online!

5 opmerkingen:

  1. Creation entirely in your style Chantal! And I see that I'm not the only one to love more than expected the whole Magic Days ^ ^ Glitter paper brings a very appreciable marine effect, thank you for this card!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Chantal, eine sehr schöne Karte und tolle Umsetzung des Sketches! Liebe Grüße Maike

    BeantwoordenVerwijderen